Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cystar Glass
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Gradini de iarna Winter Garden
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Winter Gardens reprezinta o idee arhitecturala moderna si in acelasi timp clasica, prin designul sau, cu o multitudine de utilitati si modele.

Exista, de asemenea, posibilitatea personalizarii dupa propriile dorinte si nevoi.Conceptul de Winter Gardens nu limiteaza viziunile designerului sau ale arhitectului, din contra, le ofera acestora sansa de a se “juca” cu distributia spatiului, pozitionarea frontonului si decorarea interioara.Gradinile de Iarna ofera arhitectului posibilitati nenumarate in proiectarea liniilor acoperisului, dandu-i ocazia conceperii propriilor viziuni.

Ele permit modificarea dimensiunilor fara constrangere, inaltimea cornisei cladirii unde se doreste pozitionarea Gradinii nu limiteaza dezvoltarea acesteia.Toate aspectele de constructie sunt luate in considerare inca din faza de planificare, plecand de la incalzirea spatiului, aerul conditionat, ventilarea, precum si toate elementele ce tin de decorarea spatiului interior si materialele folosite.

O data cu interzicerea fumatului in locurile publice, intregul comert gastronomic este incantat ca exista de acum o solutie eleganta si cu stil, reprezentata de winter gardens, transpusa in “Pavilion Fumatori”.

Separata de sala de mese, ofera invitatilor restaurantelor si hotelurilor care fumeaza sansa de a se bucura de o tigare intr-o atmosfera relaxanta. Amplasarea Gradinii separat de casa ofera intimitate pentru ocupanti, fie ca e vorba de intalniri de afaceri, discutii cu prietenii sau ceaiul intre doamne, un colt pentru lectura, un refugiu din viata agitata de zi cu zi, un loc romantic pentru o intalnire sau pur si simplu 15 minute de relaxare, toate acestrea pot fi oferite de Winter Gardens si sunt imposibil de realizat in orice alta incapere din inima casei.

Creeaza de asemenea o atmosfera placuta si naturala datorita peretilor de sticla care iti permit sa te bucuri de peisajul gradinii sau de sorele de afara.Gradinile de Iarna reprezinta dorintele si visele posesorilor si exista trei motive sigure pentru care trebuie sa aveti una: functionabilitate indiferent de pozitionare, linii simple si estetica deosebita.
Din Gura in Gura